Ārstēšanās dažādās sanatorijās Ungārijā, Izraēlā, Slovākijā, Čehijā, Ķīnā, Krievijā, Baltkrievijā, Igaunijā, Lietuvā, Gruzijā u.c.

Sanatorijas Medical SPA "EGLE" Birštonā un "EGLE+" Druskininkos
Sanatorijas ir veselības centri ar ūdens un dūņu dziedniecību, ar ārstēšanās un diagnostikas kabinetiem un minerālūdens dziedniecību, , kā arī spa un labsajūtas centru. Atrodas veselības pilsētiņā, kurai visapkārt ir priežu mežs! Naktsmītnei Medical SPA Eglės sanatorija ir privāta pludmales zona. Arēna Snow ir 3,5 km attālumā no naktsmītnes, savukārt Druskininku atpūtas un veselības centrs AQUA - 2,5 km attālumā.
Sanatorija "VERSME" Birštonā.
Sanatorija "TERVIS MEDICAL SPA" Pērnavā.
Tervis grupā ietilpstošie spa kompleksi "Tervise Paradiis" un "Spa Tervis" ir viena no Igaunijas pazīstamākajām un atzītākajām ārstniecības un relaksācijas atpūtas vietām. Uzņēmums, kas atrodas kūrorta pilsētā Pērnavā, ir viens no vecākajiem savā jomā, kura vēsture ir 41 gadus gara. Spa Tervis ir 3 zvaigžņu ārstniecības SPA, kas piedāvā Jums profesionālu kūrorta ārstniecību.
Populārākais un vecākais kūrorts "KUPELE LŪČKY" Slovākijā. Kupele Lučky piedāvā ūdenspriekus, relaksējošās procedūras, SPA, gan arī kalnu slēpošanas trases.